Welcome to my blog. FOLLOW? | DASHBOARD?
Sweet Treats.
Entry


About


Shout


Links

Welcome :)


Hello. Welcome to TigaBudak Mgs blog.
Feel free to navigate around. Thanks!




Credits


Skin+header designer : Ainnad_Rocks
Photos : Weheartit | Tumblr
Background : Kak Biyha

1 cookie(s) ● Thursday, December 29, 2011 ● 2:34 AM
    
  Wehh , aku sayang kau laa ! Kenapee kau tak rase ? Kenapa kita perlu lost contact ? Wehh , aku rindu kau yang duluu . Aku nak kau yang duluu . Aku nak sangat tegur kau , tapi , aku nie perempuan , malu weyhh . If kau tak reply , konfirm aku bengkek and rasee yang kau x nak kawan dengan akuu . Aku taknakk laa kau anggap aku niee ''PERIGI CARI TIMBA''

     Wehh , jujur aku cakap , Kau tak handsome , tapi aku tak tahu cemane aku boleh sayang kauu , maybe sebab kau sekepale dengan aku , or kau boleh happy kan akuu . Aku pelikk , camne aku boleh sayang gilagila kat kauu . Sleagi kita tak macam dulu, hidup aku seksa memikirkan kauu !

     Pernah aku terfikir , kenape aku boleh sampai mimpimimpi kat kau ? Seharian fikir pasal kau ? Agakagak kau fikir perasaan aku takk ? Agakagak kau ingat aku takk ? Aku selalu tertanyatanya benda tuu . Aku nak satu soalan kau jawab . Ada tak kau TERfikir pasal aku walaupun SEDETIK ?! Sape lah aku dalam hidup kau :'(

     Kenape kau tak pernah rasa , atau perasan yang aku suka kau ? Atau kau hanye nak mainkan perasaan aku ? Jika itu yang berada dihati kau sekarang , memang aku terluka . Dan aku tidak akan pernah membenci kau kerana sejahatjahat kau , ade baiknya . Dan baik kau tu yang akan aku sayang sampai bilabila :)

     Hati aku kosong buat masa ni . Hanya kau yang mampu memenuhkan hati aku dengan kasih sayang kau :) Aku harap kau hargai sayang aku untuk kau :) Mungkin , ada yang lebih sesuai untuk menyayangi kau :)Aku terima itu , Tapi , kenapa kau buat aku betulbetul sayang kat kau ? Kalau kau rase , kau tak sayang aku , kau tak perlu buat aku sayang kau . Kau haya perlu sakitkan hati aku dan buat aku benci kau .

     Aku bergantung pade "JODOH , PERTEMUAN , AAL DAN MAUT DI TANGAN TUHAN ". Kalau ade jodoh aku dengan kau nanti , adelah , Kalau tak , tu semua ketentuan ilahi . Mungkin ada yang lebih baik untuk aku dan kau . Sesempurna aku , Masih ada yang lebih sempurna buat kau . Ada orang yang lebih baik selain aku di depan kau .

SORRY IF KORANG MENYAMPAH BACEE :'(


Past Future